Saturday, March 28, 2009

penangan Pesta Konvo ;)

Asslamualaikum ;)

Hari ni UTM ada konvokesyen... start hr ni 28Mac smpi esok 29Mac ;) hee tu xpnting.. yg pnting adalah iniiiiiii!!

pesta konvooooo!!!!!!!!! heee sori xambik gmbr banner pesta, gmbr ni pn grab dr internet XP tp mmg gmbr kat pesta konvo tu, xtpu heee XP mula2 xdela tertarik mana pun dgn pesta konvo ni... ms2 kat UPM dlu2 pun xdela tertarik sgt... sekadar jalan2 tgk2..  ;) beli2 haraammm XP  klau kat UPM dlu buat kat Bukit Expo, kat UTM ni dorg buat kat Padang Kawat.. xla seluas  Bkit Expo.. tp okla.. kebetulan musim hjan ni, nsib baik atas jalan tar.. so xdela becak2 atau basah2 sgt.. kalu x spooiiilll~ je kan.. nk d jadikan cerita.. penangan pesta konvo ni.. opppp sblm tu.. pesta konvo ni dorg buat dr 26-31 Mac.. hahaha pndi x dorg set tarikh? baeekk punye time2 org br gaji dia buat hahhahaha XD.. masuk poket penuh kluar poket kosong... tgn plak yg penuh XD .. ha dek penangan pesta konvo UTM ni.. tgk bwh ni ha.. 


smpi 8beg hah!.. gilak ah.. xpernah2 shopping smpi tahap nih hahahaha XD mgkin pd gals2 biasala kot n angka 8 ni kecik jeeee XD hahahah XD tp siriyes mmg gilos!! duit pn los!! XD tp xpe, berbaloi berbaloi ^^ 

klau sapa2 yg ada kat area2 jb nih rajin2 la dtg UTM nih... blh berhabis duit mcm aku hahahah carik geng carik geng XD


4 comments:

My Blog said...

wah sakan ya memborong...kalau datang kl agaknya lagi sakan dari ni... hihihih

rosealley said...

err, tengok gmba brg ko beli 2, terus aku tgok add blog ko balik, eh betulla blog keri, haha

miszundercover said...

apsal barang letak dlm plastik aje mana cun.. nak tgk brg nak tgk brg nak tgk brg hohoho

noname said...

MyBlog;
anda adalah? XP
hee xkot.. kat KL dh lali dh.. tgk brg je alaaaahh tgk ni je alaaahh XD hahahah

rosealley;
ahaa makaaa apakah maskud komen anda itu XP

miszundercover;
hahaha mana boleehh~ XP