Tuesday, March 10, 2009

eerr

4.13 p.m.

aku adalah tersangat bosan skrg ni.. knp? org blek sebelah aku pn xtau kenapa aku bosan.. d sebelah aku.. Ise.. pn turut bosan.. aku xtau apa yg dia buat ubtuk hilangkan bosan dia..

aku.. tgh memaksakan diri untuk melakukan sesuatu.. antara nya adalah ini.. walaupun merasa sgt malas.. 

boleh gak d kira update.. dikepilkan sekali bersama post ni adalah gmbr2 santapan yg agak menarik ms kat jb nih.. hee..
 
ni d klasifikasikan menarik sbb telur ni adalah untuk nasik lemak dan bukan kerana rasanye.. sila jgn salah faham.. ini bukan telur separuh masak.. aku juga mengalami salah faham seperti anda pada pertama kalinye... saje2 snap.. 


yg ni saje2 snap.. nmpk best klau ada cahaya.. padahal rs dia sm je.. uhh aku tertipu dgn diriku.. uhh..


yg ni pn saje2 snap.. tiada kaitan dgn santapan menarik.. rsnye tidaklah berlainan dgn kopi2 d tmpat anda.. ianya tetap pahit klau terlebih serbuk kopi.. tetap manis terlampau kalau terlebih gula.. juga payau jika kurang kedua2nya.. 


haa yg ni br nmpk menarik.. ban bakar (menggunakan arang) dgn inti kaya+butter.. pergghh meleleh!!

p/s:1% bosan dpt d kurangkan.. bagus.. yeah..  bosaaann...


8 comments:

dd dudu said...

ehh nampak macam org yg bertudung dekat roti iteww ;p noname dating ngan sapee tuuu ;p

(seorang lembaga berlari sambil menangis teresak2 ;p)

hik hik hik

noname said...

alamak kantoi!
(noname lari ke arah yg berlainan) XP

Nora said...

aku rindu sama jb... huhu!

noname said...

wahaa mama kpd nana-chan~ ;) meh dtg bersama hubbymu n nana-chan.. jalan2 cni XP

Nora said...

hoitt.. dr boring² buang masa tu, pi amik TAG kat blog aku.. kekeke! ade gak pekdahnye :p

noname said...

Nora;
aarghh!!!

Miss Moon said...

hai dear nampak ur comment kat blog VP ...thanks .

Jemput la ke blog moon jika senang

hanybunny said...

eh, spongebob n patrick...

mwahahahaa...

dd, noname dating ngn spongebob n patrick jerwww, jgn wisowww.... ;)