Thursday, March 26, 2009

jawab tag estnora hee

xpasal2 kena tag dr estnora 

1. What were you doing five years ago?

  • keje dgn mekrokop
  • keje dgn "sokongan premier" sblm mekrokop
  • grad degree
  • duk rumah sewa berpindah randah damansara-serdang-kajang-equin-JB
  • dtg rumah org tu kat GOMBAK ms raya br ni :P heee ^^
-----> knp mcm rs xmnjawab soalan yek XP

2. What were the 5 things on your to do list today?
  • makan
  • siapkan eform
  • nk carik2 lg gmbr2 nisa utk d edit ;P sesukahati aku je
  • nk g pesta konvo UTM
  • blik tgk spaQ2 ep last XD wakakakaka

3. What are 5 snacks that you enjoy?
  • kopok lekor kira snacks x ;P
  • asikrem pn d kira snack ke?
  • pisang goreng..
  • Van Houten Hazelnut/Roast Almond.. ni je kot d kira snack XP
  • dh tu je.. aku xsuka mkn snack2 ni wakakakaka XP

4. What are 5 jobs you've had?

  • cleaner kat Parcel B Putrajaya XP dua kali taw hahaha
  • demo programming XD
  • jurutera perisian
  • jurutera sistem
  • tu jela.. eh penah jd salesperson.. kat pasar malam.. division jualan air XD

5. Tag 5 person and who are they? - aku nk ltak lebey.. peduli hapa..
  • dd dudu
  • kak VP!!! mcm dia bc je XP
  • pestisid 
  • lina
  • muni
  • circleinspoon 
  • ermi kasut gombak
  • rosealley

2 comments:

pestisid said...

hai kadir.
kahkahkah.

special thanks kat VP pasal bagi point bernas ini untukku.


kadir bin mansor kan?

noname said...

hahahah walaupuM org memanggil aku kadir, aku xksah, drpd org memanggilku sebagai Dik CERDAK XD wakakakakak!!!!