Monday, January 7, 2008

finally.. fallen in love wif this one XP

Hmm baru hbis bc novel ni (finally..) XP


Lm dah bli novel ni.. tp jiwa ni xterbukak untuk bc.. last2 terbukak jugak hati umtuk bc novel ni.. TAUTAN HATI.. well.. honestly.. awl2 dlu aku bli novel ni sbb model cover dia hehehehe XP



Summary… novel ni interesting.. lain dry g lain.. main purpose novel ni untuk menyampaikan seruan islam, beliau(pengarang) ingin berdakwah, cumanya in different way… don’t know how to describe.. u need to read it.. I fully suggest u all to read it.. guarantee u will never regret.. bnyk pengisian yg terkandung dlm novel ni.. LOVE IT (^^)

14 comments:

noname said...

full star 4 this novel!! XD

ke bintang!! XP

estnora said...

KAY JAY... memula aku konfius sbb cover x nmpak cam novel... mcm buku2 motivasi or buku2 agama yg byk kat pasaran.
so kalo ianye novel, ko plak suggest... aku ingat nk cari lar gak sebijik. nk tau sesangat camner penulis tu berdakwah ;)

p/s: woiit.. sape model cover tu aa? aweks hang ka?

noname said...

heee xde maknenye awek aku XP

xkenal pn.. tp memang itu yg first aku pndg XP

emm unsur2 motivasi+dakwah+tarbiah_novel+cinta tu smua d blend jd satu.. best2 (^^)

circleinspoon said...

interesting2...

noname said...

hmhmm definetely!! bli2 n bc2 n ambillah pengajaran dr ctu (^^)

circleinspoon said...

heh...skrg aku sangat malas membaca. hahahaha

noname said...

apa ni malas2 bc nih..

iqra' iqra'!! (^^)

rosealley said...

pinjammmmmmmmmm 0-0

noname said...

ko second person heee... dh ada yg nk pnjam dlu XP

rosealley said...

huhuh,buku ko yg dulu 2pun aku xsempat pinjam lg,huhu

circleinspoon said...

ala...pinjam pun aku xbaca koot...umah nih ada lagi books yg aku xbaca. he...

noname said...

@rosealley
eh yekee?? buku apa?? bgtau2 nti aku bg pnjam XD

noname said...

@circleinspoon
hooo okay XP

rosealley said...

ala, yg norhayati berahim tu,aku xingat da tajuk die hape