Thursday, September 23, 2010

every morning..

sungguh lama xupdate ;P


Selamat 'Eidul Fitri semua, dari khairi sekeluarga ^^ keluarga mak ye, bkan keluarga sendiri, soon maybe ;P


u know, stiap pagi, norma aku adalah on pc, bkak mail ofis n reply la apa yg ptut klau ada pape request, then bkak IE untuk surf blogs n forums untuk check latest update.. n begitulah sehari2 selama aku bekerja.. bosan kan..tapiii.. skang perkara pertama aku dh berubah.. sekrg every morning akan bkak gmail n bc latest mail from my dear sis ^^ hee .. saje cerita pnjg2.. tau korg xnk tau apa aku buat pagi2, peduli, nk cerita jugak ;P


my sis pada ptg raya pertama hr tu bertolak ke Ireland untuk further study, the first in our family to go out n search for anugerah yg dipanggil ILMU.. oh sgt jeles sebenarnya, xpe nti kumpul duit unutk melawat, alasan kukuh untuk kesana, xde la org kata membazir jln2 smpi Europe ;P


- teka which one is her ;P to u know who u r, u cannot answer ya since u know already ;p -

ko tgk.. smpi2 sana je terus dibantai berjalan... hee actually dia mencarik brg2 keperluan yg asas kat sana, since hr tu beg dia dh pack gila.. so terpaksa korban a few things.. haa~ really miss her a lot.. Good Luck Sis, may your journey is blessed n dipermudahkan, jgn bwk blik Mat Salleh, bwk balik Minah Saleh xpe ;P

ok enough chitchat.. daa~

7 comments:

dd dudu said...
This comment has been removed by the author.
dd dudu said...

frust, pika xde masa nikah nanti.. huhu

jom jom kumpul duit pegi sana^^

noname said...

nk g sendiri.. xnk g dgn kamu, wek wek ;P

ummu athiah said...

hahahahaha kuku nk p tgk minah salleh la tu...adik die xmo bwk blk...hekhek!~~

dd dudu said...

omata lombok betol ;o

noname said...

ummu: kihkih, nk ikut? u folo tgk mat saleh la ;P

dd dudu: knp memanggil diri sendiri d blog org? shuh-shuh ;P

dd dudu said...

ellehh, mane de org omata lombok. lisa kate awak omata lombok

;p