Wednesday, July 21, 2010

does it or it doesn't?

kenapakah aku menggunakan tajuk itu? abaikan..

to me.. Soundtrack is one of the most important element in making a drama/ movie/montaj or any presentation(dan2 trus cakap pasal OST, mcm pengkritik.. xrasa bersalah pun lm xupdate..shih-shih-shih).. and by combining the motion/ pergerakan-pergerakan dalam movie dengan rentak dan alunan OST yg dipilih, ia akan sangat2 memberi effect ke hati penonton sehingga mood itu betul2 dirasakan oleh penonton as in cry/ happy/ hati berbunga/ perasaan macam YEAH!Dia berjaya!.. kan,, something like that.. and with that.. i've fallen in love with this movies(ini tujuan asal sebenarnya ;D ) . .



- Operation Love -
never get bored watching this one.. xingt dh brapa kali tgk but still, the heartwarm feeling is there ;')


the other one..



xyah tulis kot movie apa, jelas dh tertulis, yg ni ros n dudu mesti dh bosan punya, kehkehkeh ;P but i seriously like it, also one the movies yg never get bored watching them..


just love them..

p/s: dono y nk ltak bground photog.. mgkin sbb xpleh photog lg? ;P tp best ar UI blogspot untk pleh template yg skrg.. like!

daa~

1 comment:

Ogy said...

salam ziarah :)