Friday, August 21, 2009

nur ya kasih..

adam : kenapa dgn awk ni?
nur : kenapa apa?
adam : awkla.. datuk tu nk ngurat awk, yg awak lg layan dia tu buatpe.. baik awk bgtau dia yg awk ni wife sy...
nur : awk.. dia tu client kte..
*n with a prety smiling face, Nur ask adam... *
nur : awk jeles ye..


oh my.. she's good, she's bringing Nur's personality and character alive.. n with Adam's character, cite ni sgtla best ;) now i know why so many people like NurKasih.. yah i know it's a bit late.. but this story is so nice.. so my type of story, i luv this story (^^

*update ; ya sememangnye menjadi lumrah watak sarah itu akan ada.. xpe.. aku akan cuba bertahan walaupun itu selalunye yg membuat aku xnk tgk cite yg aku minat.. ya percayalah.. aku se-emo itu ;p bnyk cite yg aku tinggalkan sbb xtahan tgk perlakuan watak seperti Sarah.. especially cite Indon.. bertahan bertahan..

daa~

12 comments:

Ashrufzz said...

Ko minat citer Nur Kasih ni ke ko minat pelakon dia? Jiwang siutzz..Hahahaha..

dd dudu said...

huk kite pun baru tgk 2x (campur ngan hari ni)

baru jek nak minat, ketinggalan gilerr (salahkan workload opis) sob sob

:: Si Ummu :: said...

en kuku, cite nurkasih tu sgt2 best ok...xpenah ketinggalan...tiap2 ari jumaat wajib pecut laju2...yang penting smpai umah b4 9pm...hihihihi

tak suke la si sarah tu, nape die wt cmtu...sian kt aidil :(...yg psl adam lak, i like die jeles2 ngn nur...smpai bygkn adam tgh ckp ngn kite je...ekekeke

p/s: sy la watak nur amina tu (malu-malu ;p)...pnjg seyy komen aku ni...lalalala~

pesisid said...

kuku iols streaming. inilah cite melayu pertama iols nk ikut. tgk youtube lg best bleh maratho :)

tp nur amina tu dlm internet sudah bersepah gambar beliau bersosial. oh tiz zaqyah...

pestisid said...

marathoNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
pesTisid.

wah mengapakah tersalah eja di blog ketua panitia bahasa fsktm??????

dd dudu said...

maratho.. (hik hik gelak baling batu sembunyi tangan ;p)

puksi! puksi!!

alaa baru tgk 2x.. nak maratho jugak laa cite ni kat utube

hohoho

noname said...

ashrufzz;
hahah lu apa kesah ;D

dd dudu;
heh ;n

si ummu;
ye2 sy dh bc di blog cik ummu ;p

kan xsuke sarah kan? dhla yg latest ni dia nk perangkap aidil hukhuk :'(

tp anda nur amina? hmmm kena buat committee ni ;P

pestisid;
first? shot! benarkah uols??

tp i xnkla maratho ;P nti jd bosan ;P

hahah silap la anda kerana salah eja disini.. kom sertai maratho jacobs kat KL nti beramai2 ;P

dd dudu;
oh penolong panitia bahasa fsktm ;P

ciare (^_^)v said...

kelaka la ko ni kuku.sama mcm mak aku.sggup dia tutup tv kalo ada pelakon yg dibenci mcm sarah tu :p

pestisid said...

kom ke jom uols???kom????

noname said...

ciare;
hahaha ye ke ;P siriyes oh~ boleh emo ke maksima ;P

pestisid;
kom? mana2 xnmpk ;P

pestisid said...

hahah silap la anda kerana salah eja disini.. kom sertai maratho jacobs kat KL nti beramai2 ;P

sila control+F "kom"

pestisid said...

kuku, surat dorg dh pos. iols baru kol arini. so jgn ngade nak g ambik k.