Wednesday, August 19, 2009

i like~

yesterday's evening was Alhamdulillah and Subhanallah, a tremendously fiiiiinee n beautiful weather.. sgt best cuaca ptg smlm.. the sun shone brightly.. sgt selesa.. though cerah tahap mata sepet tp panas tu xmembakar kulit.. waah~ .. n in a perfect weather, combine with a great evening mood, plus a great scenery up high in the sky, kluarlah kamera.. ya kamera uols.. K.A.M.E.R.A.. tp kamera phone je la.. berbekalkan 3.2megapixel (yg mana agak lack tp xpe).. xenon flash (yg x-d-perlukan pd ketika hr yg cerah).. autofocus (bolehla jgak).. i captured some pictures which can categorized it as boleh-la-klau-nak-post-dlm blog-sendiri type of picture ;P hahaha tp seriously sgt seronok ms snap2 gmbr tu ;) ok photog xbertauliah, just show da pic.. ;P

hope uols enjoy it, coz i do (^^
first 2 pic ni aku ada edit cket, xbnyk pn, just rounding the edges, plan asal nk bat smua cmni, tp.. well.. rajin itu agak kurang ;P


the rest, as raw as it is.. tiada edit2 ;)

yg ke-3 n ke-4 ni plak pki effect vivid colour.. xtau knp jd cmni ;P but it turn out good.. i think ;p don't u think so? ;)






daa~

8 comments:

mun-e said...

akak suka gambar bayang2 tu. walaupun itu bayang2 ko.


:D

(tetiba saje nak bahasakan diri akak. sesuai ngan suasane petang yg cerah tapi tak memanaskan tu :D)

Rose Closet....Heavenly Fashion said...

hoh, besarnye bayang bayang itu;p

mun-e said...

eh bayang2 itu macam dalam ceta daddy long legs la mase akak kecik2 dlu ;p

noname said...

mun-e;
oh akak ;n

rose Closet;
hoo itu adalah separuh jika dibanding dgn bygmuu ;P

pestisid said...

hey uols!!! sejak bile beruols2 ni?????

dd dudu said...

sejak lisa mempengaruhi hidup kukuku~

oh~

;p

noname said...

pestisid;
eh lm la uols ;p

dd dudu;
ye terima kaseh, anda juga berjasa ;P

Norliza Zainul said...

ape burok benor bayang2 tu