Wednesday, June 3, 2009

changing...

hr semalam adalah hr aku xselesa.. aku xtau knp.. n hr ni adalah hr yg aku sgt kurang sabar.. aku juga xtau knp...

tapi setelah saya mengamalkan produk ini saya tidak lg merasakan apa yg sy rs sebelum ini... apakah?

xlah.. sbnrnye aku jmpe vdeo ni kat blog laloque husband kak vp .. sebagaimana yg diceritakan oleh en. laloque vdeo ini adalah lagu yg digubah oleh Piano Cello Jon Schmidt utk his sweet 10 year old daughter ( dia kata sweet, aku xpenah jmpe pn.. ).. but bkan ank dia je.. as a father to gubah a song from two different song is such a nice n very sweet thing to do..

apa kaitannye? mood aku up cket lpas dgr lgu neh ;P sbb aku mmg minat taylor swift-love story ngan coldplay-viva la vida .. so ni mcm a different version of them.. i like it.. daaaaisuki des ;)

harap2 korg pn mnat jgak.. daa ;)

** alahai.. dimension dia bit off la.. xpela.. nk direct link blh je ke youtube.. klik kat vdeo tu.. eceee mcm korg xtau.. tp ajak (ofismet), aku rs mmg dia xtau.. hahahaha..

2 comments:

murni^^ said...

indahnya...

(tengah menghayati)

noname said...

murni;
hahaha best kaan ;) aku sgt suka piano's rythm ;)