Tuesday, February 19, 2008

Misi Gunung Datok- 2

- waahhh mcm kanopi~ -



haaa sabtu hr tu (16Feb08) aku n some friends g memanjat gunung datok.. waaa best gleeeee... penat pn yeee.. ada bnyk improvement.. skang dh ada badan laen yg takeover pengurusan kat sana... n now kena byr rm3 per person.. heee.. ok la tu kot... n jln naek tu dh ada bnyk kemudahan untk visitor2 atau pendaki gunung.. BUT.. even dia dh bg kemudahan.. don't underestimate it.. Gunung Datok still Gunung Datok.. n my level have lower a bit... kalu dulu mcm kijang(ada org tu kata la).. skang mgkin mcm xtau-apa yg naik step by step one by one XP uhuhuhuhuuu..



- they got this now, pemegang laluan pendaki -

10 comments:

circleinspoon said...

sengaaal!!!!
tak ajak pun.
gile aku dah lama teringin nak naik gunung lagih...hukhuk...

didi dudu said...

oooh dah ade pemegang tali ;p seswai tuk org2 yg cam i ni ;p

noname said...

@circleinspoon
oohhh ko nk g gak ke?? xtauu~
next event.. tp bdak ni plan nk naek mlm n overnight kata ats(mesti cntik view ats tuh :)).. tp sbb naek mlm.. xde experience.. xtau lg nk p x.. interested?? (^^)

@didi dudu
well~ XP

dd dudu said...

noname~~ dd dudu dah ade blog jugak (^_^) nanti bg laa comment kat my fez entry sbg tande sokongan yaaa (^_^)

circleinspoon said...

malam ker???
situ ok ke??bahya tak? binatang buas ada x? buaya buas ada x?
ala...pegi siang je dulu...kalu dah brani sket baru g malam.

peh...kalu part2 panjat gunung nih,memangla aku nak ikut sangaaattttt. malah, aku nak g sabah naik gunung kinabalu lagih~~~sapa nak itot mohla~~~~

noname said...

g kinaballluuuuu!!!! waahhh!! ikuuutt!!! naak naaakkk!! (tp tahan pn xg lg.. uhuk... jgnkan tahan.. ledang pn xnaik lg hukhukhuk..)

em mlm.. ok...ofismet aku nih dh beberapa kali naek mlm.. siap cite pernah ada bau harimau lg ms naek tuh.. hukhuk..

tp xsure tntang facility untuk solat ats tuh.. nk bwk naek air mmg penat cket lah..

tp.. untuk plan tu.. dorg xjd g.. hehee.. untuk g siang.. can be arrange.. nk ble?? XD

circleinspoon said...

siangla. aku xkisah biler. pagila senang. sbb nanti before zohor bley sampai bawah balik.

bile ah? bile krg boleh g?
sapa lagih?aku ajak wawa n eross nanti. tgkla meka nak ke tak?
ko ajakla dd.

Penjual Tudung Online said...

hebat!!!

harimau ada bau ke???

noname said...

emmm something like bau2 hamis n bau darah (thats what they told me) XP

Penjual Tudung Online said...

soudeska??baiklah