Monday, May 11, 2009

best action...

rsnye ini the best action.. kot.. ;P

post ini regarding post sblm ni.. subject "aku...".. aku xsangka dpt comment sebanyak tu.. trima kasih utk yg bg comment.. walaupun kebanyakannye anonymous.. kebanyakan comment2 tu smua panas2 kemain.. maka dgn itu aku ingt aku tutup je post tu.. tp aku xdelete.. aku set as draft je.. aku syg comment2 tu.. walaupun aku rs most comment tu dr kompeni aku.. eh kompeni aku bekerja.. bkan aku nye... n dlm bnyk tu, aku rs aku perlu/ nk reply dua comment..

untuk choong;
hahaha gua tau siapa anda XD bagus2.. tggal spuluh hr ek... alahai xsmpat la nk gudbye dgn u.. hahaha gud luck kat tmpat br..

anonymous comment #16;
aku xtau siapa anda, tp aku rs kte sekompeni.. mgkin bkan sedepartment.. apa salahkan ktorg plak.. tnye la yg pgg duit tu.. kami ikut arahan je.. hahaha blh x cmtu XD

papepun thanx utk komen korg.. wlaupun hnye beberapa yg comforting n mostly mcm tuang minyak dlm api ;P

itu je stakat ni.. daaa~

14 comments:

noname said...

betul ke ek yg ke #16?? tah aku pn xingt ;P klau salah org mintak maaf ye ;P

mun-e said...

aku nye komen masuk kategori comforting tu kan? =D

noname said...

oh.. cik mun-e jgn rsau.. anda category neutral menghampiri comforting.. sungguhpun anda seorang comforter ;P

mun-e said...

aaaaaaaaaaaaaa!! aku dah agak ko akan sebut comforter itu!!!!!

='O ='O

dd dudu said...

wahahahahaha naseb laa ko muniiii ;p

erm yes, this is the best action u shud take =)

;p

noname said...

mun-e;
waah agak precise prediction ko.. gewd ;P

dd dudu;
ow my thank u my dear ;P

satonaka a.k.a ajak said...

oiiiiiii....
alaaaa.........
aku terlambat bace post ko...
bukak balik bukak balik...


hoohohohhohoho

Anonymous said...

Alop kawan. Naper ko tutup posting tue, bagi la management ko yg kureng tu baca. Biar dia tau apa pandangan budak-budak bawah dia pada dia. Ko kompeni apa erk, mcm kompeni IT jer dalam posting lepas. Apapun good luck my friend, aku teringin nak masuk kerja tempat korang. Nak berdepan dengan manager yang tak layak jadi manager tu. Ilmu ciput, blaja xmau. Tu la orang kata BODOH SOMBONG.

Jon said...

anonymous.. bloger ni agak takut kot dgn management dia. Coz sbb tu dia tutup artikel tu. Btl kata anda, baik biar management baca, biar tahu apa sebenarnya yang berlaku, bkn duk atas n tidur je.

Bujal said...

Lerr mana artikel panas tu.. dh hilang ke.. baru nak copy paste... huk huk huk..uwaaaaaaa.. suka sape ntah punye ayat pok pok pok.. kelako

SUGAR daddy said...

memang pun blogger ni kecut perut ngan management dia..sebab tu tak kasi publsh kat sini..apa salah nye kasi management tengok..itu luahan hati kita..itu hak kite seh..ape nak takut..

malaysia is free to talk..

Ashrufzz said...

Apa citer ni? Aisey..terlepas pulak gua..cipett..

Nora said...

aku pun mcm dah ilang ingatan jer.. adakah aku sempat bace itu post? ahakss.. xbaik lar nk tinggalkan komen² yg tak membina kat blog org. itu hak empunya blog lar utk meluahkan rasa hati or tak puas hati dia atas satu² perkara. ini kan negara demokrasi. hehe!

choong218 said...

woi! mana aku punye comment ni? kenape kasih tutup pula? hehe.....